Valjevo

Valjevo
Srbija

Valjevo905 (km2) Površina
82541 Stanovništvo
1 Solarnih elektrana
10 (kWp) Ukupna snaga
€ 0 Ušteda do sada
0 Krovni ekvivalent

Zašto smo se pridružili Balkan Solar Roofs kampanji?

Grad Valjevo poseban akcenat stavlja na obnovljive izvore energije i ovo je projekat koji je u potpunosti sa našim programom održivog razvoja.

Koje su naše ambicije u energetskom i klimatskom smislu?

Zelenija, otpornija, niskougljenična lokalna uprava koja prelazi na ekonomiju sa neto nultom emisijom ugljenika promovišući čistu i pravednu energetsku tranziciju. Podizanje nivoa ekološke svesti građana kroz uključivanje u nacionalne i međunarodne programe za povećanje energetske efikasnosti i promovisanje korišćenja obnovljivih izvora energije.

Koja je naša snaga da te ambicije pretvorimo u stvarnost?

Valjevo je zajednica ravnopravnih građana, zainteresovanih za svoje živote i živote budućih generacija, zajednica posvećena održivom razvoju. Povoljan geografski položaj na važnim magistralnim putevima i blizina potencijalnih emisionih tržišta, bogatstvo kulturnog nasleđa na relativno malom prostoru, integrisanost kulturnog bogatstva u turistički atraktivna prirodna područja, veliki broj manastira, veliki broj poznatih ličnosti rođenih iz ove oblasti. oblasti, događaji vezani za nacionalnu istoriju omogućili su izdvajanje Valjeva kao autentične turističke destinacije. Pored toga, Grad Valjevo uspešno realizuje projekte na republičkom nivou u oblasti energetskog prelaska na solarnu energiju. Cilj grada Valjeva je pristup međunarodnim fondovima kroz lokalne projekte iz oblasti energetske efikasnosti.

Zanimljive činjenice


Prosečan broj sunčanih dana
unknown
Proizvedeno energije do sada
0 kWh
CO2 ušteda do sada
0.000 g CO2
Finansijska ušteda do sada
€ 0
Krovni ekvivalent
Privatni: 0 | Javni: 0
Tehnologija
Fotonaponska: 0 | Termalna: 0
Vidi sve

Galerija


Poster Poster